Na een jarenlange ervaring in de steigerbouw heeft dhr. A. Vogelzang op 4 april 1994 ABS Steigerbouw overgenomen. Het bedrijf ontstond uit de overname van het steigerbouwgedeelte van Dijkstra Schilderwerken en Steigerbouw. Ooit gestart met 6 man personeel is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig steigerbouwbedrijf met circa 20 vaste personeelsleden.

De werkzaamheden van het bedrijf bestaan grotendeels uit montage, demontage en verhuur van steigermateriaal. ABS Steigerbouw is onder andere werkzaam in de nieuwbouw, renovatie, schildersbranche en scheepsbouw. Ook voor gespecialiseerd steigerwerk bent u bij ons op het juiste adres. ABS Steigerbouw kenmerkt zich door een goede organisatie die snel kan inspelen op de behoefte van de klant door een goede planning en correcte prijzen. De werkzaamheden worden in goed overleg met de aannemer uitgevoerd door vakkundig en geschoold personeel. Er wordt gebruik gemaakt van het juiste materiaal met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu.

Van begin tot einde.

Naast certificering bij de VSB; vereniging van steiger-, hoogwerk- en betonbekistingbedrijven, is het bedrijf ook in bezit van het VCA* certificaat. Werken met ABS Steigerbouw betekent dat u de juiste partner hebt gevonden, die samen met u goede opdrachten aflevert.

Fotogalerij

Deel deze pagina